Заєць Т., Слива Ю.
Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Заєць Т., Слива Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 25-27.
Шифр: 36.97 УДК: 664.87 ББК: 36.97
Є складовою частиною документа: Техніка і технології АПК
| Назва головного документа: | Техніка і технології АПК |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.97 Виробництво харчових концентратів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.87 Виробництво харчових концентратів у цілому ( в тому числі з продуктів рослинного походження )
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових концентратів, качество пищевых концентратов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові концентрати, пищевые концентраты
|