укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты® & ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2016
Мова:
Російська
Обсяг:
46 с.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты®&ингредиенты
Складові частини документа:
Иванченко О.Б., Проскурякова Т.В. "Вредные" вещества пива и пути их снижения
. - С. 37-38.
Шубина Г. Дефекты цветообразования при вакуумной упаковке охлажденного мяса
. - С. 41-43.
Хмарская Н. Закваски для бездрожжевого хлеба
. - С. 21.
Оболкіна В., Сивній І., Крапивницька І., Олексієнко Н., Дзигар О., Коршун С. Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
. - С. 22-23.
Радзієвська І.Г., Полонська Т.А. Особливості оливкової олії з точки зору хлібопекарної та кондитерської промисловості
. - С. 24-25.
Мельников К., Кобзарь М. Технология получения лецитина
. - С. 9-10.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'