Шубина Г.
Дефекты цветообразования при вакуумной упаковке охлажденного мяса
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 41-43.
Шифр: 36.81 УДК: 621.798-982:637.5 ББК: 36.818+36.92
Є складовою частиною документа: Продукты® & ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты® & ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування продуктів харчування, упаковка пищевых продуктов
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798-982 Вакуумні упаковки
- Ключові слова/ В/ Ва/ вак.../ вакуумна обробка м'яса, вакуумная обработка мяса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|