укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Коляда А.Л.
Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Коляда А.Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 66-71.
Шифр:
65.30
УДК:
338.439:637.5(477)
ББК:
65.306.7(4Укр)
Є складовою частиною документа:
Статистика України
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Статистика України
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа/ (47) Європейська частина колишнього СРСР/ (477) Україна
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне виробництво, мясоперерабатывающее производство
ББК/ Таблиці територіальних типових ділень/ (4) Європа/ (4Укр) Україна
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'