Бірта Г. О.
Товарознавча характеристика продукції свинарства
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Бірта Г. О. Авторський знак: Б64 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 144 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Аннотацiя: | Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів та ін. |
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товарознавство, товароведение
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція свинарства, продукция свиноводства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Суспільні науки/ Економіка. Економічні науки/ Товарознавство
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|