Рогов И. А., Горбатов А. В., Свинцов В. Я.
Дисперсные системы мясных и молочных продуктов
Вид документа: CD
Рiк видання: 1990 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Рогов И. А., Горбатов А. В., Свинцов В. Я. Авторський знак: Р59 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 320 с.
Шифр: CD-2018 УДК: 637.07 ББК: 36.92+36.95
| Додаткові відомості щодо назви: | монография |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печат. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.07 Перевірка, випробування, аналіз тваринницької продукції
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|