Пропозиція
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2016 Мiсце видання: К.
Мова: Українська Обсяг: 184 с.
Шифр: 4 УДК: 63 ББК: 4
Є складовою частиною документа: Пропозиція
Складові частини документа:
- Пасічник Л., Буценко Л. Бактеріальні хвороби зернових культур: скринінг, діагностика й профілактика. - С. 86-90.
- Солоха М. Використання роботів у сільському господарстві. - С. 174-178.
- Крюкова Л. Двобій "м'ясних" чемпіонів: дюрок чи п'єтрен?. - С. 114-118.
- Маслак О., Соларьов О. Економіка процесів: сушіння зерна. - С. 44-48.
- Сухина А. Експерт-тест: висівання за будь-яких умов. - С. 150-154.
- Крюкова Л. Ефективна вентиляція... або Чи приготувалися ви до літнього сезону?. - С. 130-133.
- Жолобецький Г. Жито в годівлі свиней: данський досвід. - С. 126-128.
- Крюкова Л. Кетоз у корів: чим загрожує хвороба та як уберегти тварин?. - С. 112-113.
- Войновський В. Обприскуємо ефективно. - С. 158-161.
- Ковбель А., Побережник В. Обробка насіння - потужний фундамент майбутнього врожаю. - С. 80-81.
- Сусол Р. Підвищення відтворювальної здатності свиноматок - доступна реальність. - С. 136-138.
- Крюкова Л. Підійти до профілактики маститу комплексно. - С. 122-124.
- Сергєєва Н. Прес-підбирач, який стане оптимальним для вас. - С. 134-135.
- Черчель В. Стратегія вітчизняного виробництва кукурудзи в умовах зміни клімату. - С. 69-73.
- Шустік Л., Мариніна Л., Новохацький М., Маринін С., Чайка В. Стріп-тілл у малих і середніх господарствах України: перспективи розвитку і впровадження. - С. 168-172.
- Желязков О. Фактори, що впливають на наливання зерна [пшениці озимої]. - С. 60-66.
- Ниска І., Петренкова В. Хлібні жуки - загроза врожаю зернових культур. - С. 94-95.
- Харченко С., Циганенко М., Антощенков Р., Качанов В., Аносов В., Рульов В. ХТЗ-28ОТ зі змінними ходовими системами: практичні випробування. - С. 164-167.
- Розік А. Штучне осіменіння: покращуємо результат. - С. 139-142.
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Ф1 |
|
|
1 |
0 |
Ф2 |
|
|
1 |
0 |
Чз |
|
|
1 |
0 |
|