укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
66 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Сорокина Н.П. Выбор и использование бактериальных концентратов для улучшения качества сыров
. - С. 10-11.
Дезинфекция. Калгонит стерицид форте 15: научно-практические аспекты использования на предприятиях молочной промышленности
. - С. 28.
Дмитровська Г.П. Перспективні напрямки удосконалення традиційних і сучасних технологій молочних продуктів
. - С. 36-38.
Соколенко А.І. Про ефективність використання холодильних установок
. - С. 24-27.
Рынок молока и молочных продуктов Украины
. - С. 58-65.
Объедков К.В. Совершенствование технологического процесса производства сливочного масла способом преобразования высокожирных сливок
. - С. 42-44.
Кубышко О. Сохраняя первозданный вкус
. - С. 12-13.
Требования НАССР и ISO 22000 как путь к процветанию производителей пищевой продукции
. - С. 32.
Фасовочно-упаковочные комплексы "Таурас-Феникс"
. - С. 49-51.
Пешук Л.В. Характеристика молока кобил та кумису
. - С. 30-31.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'