укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
58 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Гаврилова Н.Б. Биотехнология молочных продуктов с использованием пищевых добавок
. - С. 50-51.
Науменко О.В. Заквашувальні препарати для функціональних молочних продуктів
. - С. 20-22.
Колесникова С.С. Качество молока и новые технологии сыров, разработанные в Украине
. - С. 10-12.
Чубенко А.В. Производство комбинированных сыров
. - С. 33.
Даутканов Н.Б. Соевые продукты в производстве плавленых сыров
. - С. 26-27.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'