Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2016
Мова: Українська Обсяг: 44 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Крижова Ю., Кишенько І. Використання білкової жирової емульсії в технології шинок в оболонці. - С. 20-25.
- Кос Т., Попова І., Сухенко В., Василів В. Виробництво низьколактозного морозива, збагаченого натуральним вітамінним комплексом. - С. 14-19.
- Баль-Прилипко Л., Дерев'янко Л. Корисні властивості кисломолочного продукту та бактеріального препарату наріне. - С. 3-8.
- Куренкова О., Ткаченко Н., Некрасов П. Оптимізація жирнокислотного складу спредів. - С. 9-13.
- Жеплінська М., Баль-Прилипко Л., Сухенко Ю. Отримання концентрованого екстракту з топінамбура. - С. 32-36.
- Жеплінська М., Баль-Прилипко Л., Лазарів І. Сушіння томатів та їх відновлювальна здатність. - С. 32-36.
Теми документа
|