укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Цыганова Т., Тарасова В.
Жировые продукты нового поколения для хлебопечения
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Цыганова Т., Тарасова В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 6-7.
Шифр:
36.83
УДК:
664.644
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліпшувачі хліба, улучшители хлеба
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія купажована, масло купажированное
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.644 Інша сировина для хлібобулочних виробів. Поліпшувачі борошна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'