укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гревцева Н.В., Набоков Д.О.
Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гревцева Н.В., Набоков Д.О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 26-29.
Шифр:
36.839
УДК:
664.69
ББК:
36.839
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ М/ Ма/ мак/ макаронні вироби, макаронные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти
Ключові слова/ К/ Ка/ кар.../ каротин, каротин/ каротиноїди, каротиноиды
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні продукти харчування, функциональные пищевые продукты
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні властивості, функциональные свойства
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні інгредієнти, функциональные ингредиенты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво/ 36.839 Макаронне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'