головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Польовик В., Корецька І.
Структура білкового десерту залежить від технологіних властивостей рецептурних компонентів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Польовик В., Корецька І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 36-38.
Шифр: 36.86 УДК: 664.68 ББК: 36.86
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Хлебный и кондитерский бизнес
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'