укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Польовик В., Корецька І.
Структура білкового десерту залежить від технологіних властивостей рецептурних компонентів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Польовик В., Корецька І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 36-38.
Шифр:
36.86
УДК:
664.68
ББК:
36.86
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво десертів, производство десертов
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кондитерських виробів, производство кондитерских изделий
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'