Кос Т., Попова І., Сухенко В., Василів В.
Виробництво низьколактозного морозива, збагаченого натуральним вітамінним комплексом
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кос Т., Попова І., Сухенко В., Василів В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 14-19.
Шифр: 36.95 УДК: 637.674 ББК: 36.956
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Л/ Ла/ лак.../ лактоза, лактоза
- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ морозиво, мороженое
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва морозива, технология производства мороженого
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.956 Виробництво морозива
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво морозива, производство мороженого
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.6 Вода для напоїв та інших промислових призначень. Мінеральні води. Лікувальні води. Харчовий лід. Морозиво/ 663.67 Харчовий лід. Морозиво/ 663.674 Ароматизований лід. Морозиво
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість морозива, качество мороженого
|