укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Шелудько В.М., Ряшко Г.М.
Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Шелудько В.М., Ряшко Г.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 47-51.
Шифр:
36.865
УДК:
664.68
ББК:
46.5-4
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность
Ключові слова/ Е/ Ен/ енер.../ енергетична.../ енергетична цінність, энергетическая ценность
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ О/ Ов/ овочеве пюре, овощное пюре
Ключові слова/ М/ Ма/ маффіни, маффины
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'