Сенкевич Т., Ридель К.-Л.
Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1989 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Сенкевич Т., Ридель К.-Л. Авторський знак: С31 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 270 с.
Шифр: 36.959 УДК: 637.142.2 ББК: 36.959
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Відомості про відповідальність: | под ред. Н. Н. Липатова |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печатн. изд. |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.959 Виробництво інших молочних продуктів та продуктів з відходів виробництва молока
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироватка, сыворотка
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.142 Концентроване молоко/ 637.142.2 Конденсоване, згущене молоко, вершки, сироватка та ін. молочні продукти
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сироватка, молочная сыворотка
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
|