Авдєєва Л. Ю.
Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Авдєєва Л. Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-17
Шифр: 001.8 УДК: 001.8
Аннотацiя: | Обгрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. | Є складовою частиною документа: Наука та інновації
| Назва головного документа: | Наука та інновації |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | Т. 12, № 4 |
Теми документа
|