укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Питание играет много ролей в процессе брожения. Взаимодействие азота и развития аромата
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 36-37.
Шифр:
36.874
УДК:
663.257
ББК:
36.874.0
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 6-7
Теми документа
Ключові слова/ А/ Аз/ азот, азот
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.257 Догляд за вином і покрашення вина
Ключові слова/ Д/ Др/ дріжджове бродіння, дрожжевое брожение
Ключові слова/ А/ Ар/ аро.../ аромат, аромат/ аромати вин, ароматы вин
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'