укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Хранение и переработка зерна
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Мова:
Російська
Обсяг:
56 с
Шифр:
36.82
УДК:
664.6/.7
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
Гришин О.М. Альтернативна комерційна технологія вирощування кукурудзи та інших просапних культур в сучасних умовах
. - С. 21-22.
Брикетирование отходов из биомасс
. - С. 34-35
Романенко О.Л. Добрива та регулювання якості зерна пшениці озимої
. - С. 19-21.
Д'яконова А.К. Дослідження впливу процесу сушіння на якість білкових прродуктів з зерна бобових культур
. - С. 27-28.
Муравьев С.Д. Помощь разработчику ПЛАС (Элеваторы. Склады напольного хранения)
. - С. 30-31
Зверев С.В. Производство продуктов быстрого приготовления на базе ВТМ технологии
. - С. 30-31
Джонсон К. Фортификация муки
. - С. 32-34
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Ежемесячный научно-практический журнал
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'