укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Д'яконова А.К.
Дослідження впливу процесу сушіння на якість білкових прродуктів з зерна бобових культур
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Д'яконова А.К.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 27-28.
Шифр:
42.112.1
УДК:
635.6:664.72
ББК:
42.113+36.821
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.113 Зернобобові культури
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння зерна, сушка зерна
Ключові слова/ Б/ Бо/ боб.../ бобові культури, бобовые культуры
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість білкових продуктів, качество белковых продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 635 Овочівництво і декоративне садівництво/ 635.1/.8 Овочi. Присадибне городництво/ 635.6 Їстівні плоди та насіння. Бобові культури
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'