укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Давидович О.Я., Лозова Т.М.
Печиво цукрове з нетрадиційними видами борошна
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Давидович О.Я., Лозова Т.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 26-27.
Шифр:
36.865
УДК:
664.68
ББК:
36.865
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ П/ Пе/ печ.../ печиво, печенье
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кондитерських виробів, качество кондитерских изделий
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно ячмінне, мука ячменная
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно гречане, мука из гречки
Ключові слова/ Н/ Не/ нет.../ нетрадиційні види борошна, нетрадиционные виды муки
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'