укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Контроль качества продуктов питания
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 50-51.
Шифр:
36
УДК:
612.392
ББК:
36-9
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 8
Теми документа
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль за безпекою харчових продуктів, контроль за безопасностью пищевых продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 612 Фiзiологiя. Фiзiологiя людини та порiвняльна фiзiологiя/ 612.1/.8 Окрема фізіологія/ 612.3 Харчування. Споживання їжї. Травленя. Живлення/ 612.39 Живлення/ 612.392 Харчові продукти в цілому
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'