Грек О., Красуля О., Пшенична Т.
Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Грек О., Красуля О., Пшенична Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-32.
Шифр: 36.955 УДК: 637.146 ББК: 36.955
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.955 Виробництво кисломолочних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ки/ кисломолочні продукти, кисломолочные продукты
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироватка, сыворотка
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.146 Кисломолочні продукти
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочний/ молочний білок, молочный белок
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва кисломолочних продуктів, технология производства кисломолочных продуктов
- Ключові слова/ К/ Ки/ кисломолочні напої, кисломолочные напитки
|