Назаренко В.О., Юдічева О.П., Жук В.А.
Формування якості товарів
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Назаренко В.О., Юдічева О.П., Жук В.А. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 386 с.
Шифр: 30ц УДК: 006.83:330.123.4(075.8) ББК: 30ц
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ У/ Уп/ управління, управление, management/ управління якістю, управление качеством
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість товару, качество товара
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 330 Економiка взагалi/ 330.1 Економічна наука. Основні економічні концепції, теорія. Вартість. Капітал. Фонди/ 330.12 Об'єкти економічного управління. Товари. Послуги/ 330.123 Економічний товар/ 330.123.4 Споживчі товари
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Стандартизація
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість крохмалю, качество крохмала
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість цукру, качество сахара
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кондитерських виробів, качество кондитерских изделий
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість смакових товарів, качество вкусовых товаров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерноборошняних товарів, качество зерномучных товаров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів переробки овочів та фруктів, качество продуктов переработки овощей и фруктов
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
151332 |
|
1 |
0 |
|