укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Елькин Н.В.
Теория и практика инфракрасной обработки зерна и крупы
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Елькин Н.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 26-30.
Шифр:
36.82
УДК:
664.72
ББК:
36.821
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
Ключові слова/ І/ Ін/ інф.../ інфра.../ інфрачервоне випромінювання, инфракрасное излучение
Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термічна обробка, термическая обработка/ термічна обробка зерна, термическая обработка зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'