головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: К.
Авторський знак: В41
Мова: Українська Обсяг: 36.92
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Аннотацiя:Вміщено відомості про склад та властивості м'яса, його якість, а також фактори, що формують якість сировини.
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Р.Й. Кравців, І.Г. Береза
Загальна інформація
 Ціна:15,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 130244    0 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'