укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів
Вид документа:
Книга
Рiк видання:
1999
Мiсце видання:
К.
Авторський знак:
В41
Мова:
Українська
Обсяг:
36.92
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Аннотацiя:
Вміщено відомості про склад та властивості м'яса, його якість, а також фактори, що формують якість сировини.
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Р.Й. Кравців, І.Г. Береза
Загальна інформація
Ціна
:
15,00 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясний фарш, мясной фарш
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
130244
0
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'