Донг Н.Ф., Олійник С.І., Прибильський В.Л.
Вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалкогольних ферментованих напоів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Донг Н.Ф., Олійник С.І., Прибильський В.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 61-63.
Шифр: 36.88 УДК: 663.8 ББК: 36.88
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ Р/ Ри/ рис, рис
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.8 Основні інгредієнти для купажуваня напоїв. Фруктові та овочеві соки. Сиропи. Лікери. Безалкогольні напої
- Ключові слова/ С/ Су/ сус.../ сусло, сусло
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напоїв, производство напитков
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безалкогольні напої, безалкогольные напитки
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість безалкогольних напоїв, качество безалкогольных напитков
- Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментовані напої, ферментированные напитки
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.88 Виробництво безалкогольних напоїв
|