укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Миронова А.В.
Що "ховається" за сортом ковбаси?
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Миронова А.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 58-59.
Шифр:
36
УДК:
637.523
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сорти, сорта/ сорти ковбас, сорта колбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'