Долуд М., Лухт Г.В.
KAHL - експандований структурований корм для поросят, свиней та свиноматок
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Долуд М., Лухт Г.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 40-44.
Шифр: 45.45 УДК: 636.4.085.6 ББК: 45.451.4+46.5-4
Є складовою частиною документа: Тваринництво сьогодні
| Назва головного документа: | Тваринництво сьогодні |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45.4 Годівля та утримання тварин/ 45.45 Корми та годівля/ 45.451 Корми/ 45.451.4 Підготовка кормів до згодовування та іх зберігання
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля свиней, кормление свиней
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство/ 46.5-4 Годівля та утримання свиней
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля свиноматок, кормление свиноматок
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля поросят, кормление поросят
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.6 Підготовка корму до споживання. Пристрої для теплової обробки, варіння, кормокухні
- БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Системи технологій в тваринництві/ Система кормовиробництва й годівлі тварин
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експандований структурований корм, экспандированный структурированный корм
- Ключові слова/ М/ Мо/ мон.../ монокорми, монокорма
|