Сковоринська О.І., Сілонова Н.Б.
Модель адаптації молокопереробних підприємсв до нової версії стандарту ISO 9001:2015
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Сковоринська О.І., Сілонова Н.Б. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 16-21.
Шифр: 36.9 УДК: 637.13:006.83 ББК: 36.95+45ц
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво/ 45ц Стандартизація в галузі тваринництва
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молокопереробні підприємства, молокоперерабатывающие предприятия
- Ключові слова/ М/ Мо/ мод.../ модель, модель/ модель управління якістю, модель управления качеством
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|