укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Изменение климата: угроза идентичности вина
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 46-50.
Шифр:
36.87
УДК:
663.252
ББК:
36.874.0
Аннотацiя:
О новой молочнокислой бактерии Prime™ для красных вин с высоким pH и сокращении доз SO2.
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактерії, бактерии/ бактерії молочнокислі, бактерии молочнокислые
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.252 Виноробна якість
Ключові слова/ А/ Ац/ ацетальдегід, ацетальдегид
Ключові слова/ С/ Су/ сульфити, сульфиты
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'