Олійник С.Г., Степанькова Г.В., Кравченко О.І., Касабова К.Р.
Хліб пшеничний підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків зернових культур
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Олійник С.Г., Степанькова Г.В., Кравченко О.І., Касабова К.Р. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 28-31.
Шифр: 36.83 УДК: 664.664 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
| Назва головного документа: | Хлебный и кондитерский бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб пшеничний, хлеб пшеничный
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ З/ За/ зар.../ зародки зернових культур, зародыши зерновых культур
|