укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гулавський В.Т.
Перспективи створення додаткової вартості при переробці зернових культур
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гулавський В.Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 10-15.
Шифр:
36.8
УДК:
664.7
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зернові культури, зерновые культуры
Ключові слова/ Д/ До/ дод.../ додаткова вартість, добавочная стоимость
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка зерна, переработка зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'