укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2016
Мова:
Українська
Обсяг:
44 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів
. - С. 4-9.
Федак Н., Дьяков О., Діхтярь А. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста
. - С. 10-13.
Сивній І., Оболкіна В., Крапивницька І. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре
. - С. 27-31.
Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Толок Г., Брона А. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів
. - С. 32-37.
Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах
. - С. 14-17.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'