головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е.
Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 4-9.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.03 ББК: 36.920.4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'