Федак Н., Дьяков О., Діхтярь А.
Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Федак Н., Дьяков О., Діхтярь А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-13.
Шифр: 36.86 УДК: 664.68 ББК: 36.865
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія соняшникова, масло подсолнечное
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кондитерських виробів, производство кондитерских изделий
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кондитерських виробів, качество кондитерских изделий
- Ключові слова/ К/ Ку/ кул.../ кулінарні вироби, кулинарные изделия
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ З/ За/ зав.../ заварне тісто, заварное тесто
|