головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Федак Н., Дьяков О., Діхтярь А.
Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Федак Н., Дьяков О., Діхтярь А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-13.
Шифр: 36.86 УДК: 664.68 ББК: 36.865
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'