укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Оболкіна В.
Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Оболкіна В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-17.
Шифр:
36.86
УДК:
664.14
ББК:
36.86
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукерки, конфеты
Ключові слова/ П/ Пе/ пектин, пектин
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво/ 664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби ( солодощі). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо/ 664.14 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерські вироби ( солодощі ). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо
Ключові слова/ К/ Ка/ кам.../ камідь, камедь
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кондитерських виробів, производство кондитерских изделий
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кондитерських виробів, качество кондитерских изделий
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград/ виноградні вичавки, виноградные выжимки
Ключові слова/ Н/ На/ начинки, начинки
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'