укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Тваринництво
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2016
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
Д13
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
45
УДК:
636
ББК:
45
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 201 - "Агрономія" денної та заочної форм навчання
Відомості про відповідальність
:
уклад. О. О. Стародубець
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ Т/ Тв/ тварини, животные
Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції/ Стародубець О.О.
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'