Бальников А.А.
Мировые тенденции оценки качества свинины и факторы, их определяющие
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бальников А.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 56-67.
Шифр: 36.92 УДК: 637.51 ББК: 36.920.1
Є складовою частиною документа: Тваринництво сьогодні
| Назва головного документа: | Тваринництво сьогодні |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій свиней, убой свиней
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свиняча туша, свиная туша
- БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Системи технологій в тваринництві/ Технологія виробництва свинини
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясність туш, мясность туш
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|