Борта А.В., Яковенко А.И., Бошканяну К.А.
Эффективность смешивания зерна пшеницы разных классов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Борта А.В., Яковенко А.И., Бошканяну К.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 43-45.
Шифр: 36.82 УДК: 664.641.1 ББК: 36.822
Аннотацiя: | Смешивая разнокачественное зерно, не только получают муку со стабильными свойствами, но и добиваются рационального и эффективного использования сырья. | Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.822 Борошномельне виробництво
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно/ зерно пшениці, зерно пшеницы
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошномельні властивості, мукомольные свойства/ борошномельні властивості зерна пшениці, мукомольные свойства зерна пшеницы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість борошна, качество муки
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво борошна, производство муки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.641 Борошно грубого і тонгого помолу/ 664.641.1 Борошно з зернових культур
|