укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ковальова О.С.
Виробництво гречаного солоду з використанням плазмохімічно активованої води
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ковальова О.С.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 46-48.
Шифр:
36.87
УДК:
663.439
ББК:
36.876
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
Ключові слова/ Г/ Гр/ гре.../ гречка, гречиха
Ключові слова/ А/ Ак/ акт.../ активована вода, активированная вода
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.876 Пивоваріння
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ пророщене зерно, пророщенное зерно
Ключові слова/ С/ Со/ сол.../ солод, солод
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.4 Пиво. Пивоваріння. Солодопророщення/ 663.43 Приготування солоду. Солодорощення/ 663.439 Продукти солодження. Солоди
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'