Лозова Т.М., Сирохман І.В.
Поліпшення споживних властивостей кексів із використанням природної нетрадиційної сировини
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Лозова Т.М., Сирохман І.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 51-54.
Шифр: 36.86 УДК: 664.68 ББК: 36.865
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мін/ мінеральний склад, минеральный состав
- Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ споживчі властивості, потребительские свойства/ споживчі якості, потребительские качества
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жирнокислотний склад, жирнокислотный состав
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ К/ Ке/ кекси, кексы
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно вівсяне, мука овсяная
- Ключові слова/ С/ Сп/ спо.../ споживні властивості, потребительские свойства
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія гарбузова, масло тыквенное
|