Мурзін А., Соколовська О.
Суфле дієтично-функціонального призначення
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мурзін А., Соколовська О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 24-25.
Шифр: 36.86 УДК: 664.14 ББК: 36.868
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
| Назва головного документа: | Хлебный и кондитерский бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво/ 664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби ( солодощі). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо/ 664.14 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерські вироби ( солодощі ). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні продукти харчування, функциональные пищевые продукты
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні властивості, функциональные свойства
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво десертів, производство десертов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кондитерських виробів, производство кондитерских изделий
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні інгредієнти, функциональные ингредиенты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кондитерських виробів, качество кондитерских изделий
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.868 Лікарські, дієтичні та вітамінізовані кондитерські вироби
- Ключові слова/ С/ Су/ суфле, суфле
|