укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Рожко О.В., Юрчак В.Г.
Створення безглютенових макаронних виробів сприятиме забезпеченню населення України дієтичною продукцією
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Рожко О.В., Юрчак В.Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 27-28.
Шифр:
36.83
УДК:
664.69
ББК:
36.839
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
Ключові слова/ М/ Ма/ мак/ макаронні вироби, макаронные изделия
Ключові слова/ Д/ Ді/ діє.../ дієтичні продукти, диетические продукты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво/ 36.839 Макаронне виробництво
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безглютенові вироби, безглютеновые изделия
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'