укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Микитенко Т., Міщенко Т.
Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього контролю витрат
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Микитенко Т., Міщенко Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 23-32.
Шифр:
65.05
УДК:
657.1:338.439.4:637.5
ББК:
65.052.232
Є складовою частиною документа:
Бухгалтерський облік і аудит
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Бухгалтерський облік і аудит
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ облік, учет/ облік собівартості продукції, учет себестоимости продукции
Ключові слова/ В/ Вн/ внутрішній.../ внутрішній контроль, внутренний контроль
Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фін/ фінансові.../ фінансові результати, финансовые результаты
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.05 Управління економікою. Економічна статистика. Облік. Економічний аналіз/ 65.052 Облік. Бухгалтерський облік. Фінансовий облік. Податковий облік/ 65.052.2 Організація бухгалтерської справи в цілому/ 65.052.23 Облік життєвого циклу організації. Облік окремих госп. операцій, майна і зобов'язань організації/ 65.052.232 Бухгалтерський облік у сільському господарстві
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 657 Бухгалтерiя. Бухгалтерський облiк. Рахiвництво/ 657.1 Бухгалтерські методи, системи. Бухгалтерські операції
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.4 Виробництво продовольства/ 338.439.4:637.5 М'ясопродуктовий підкомплекс
Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ облік, учет/ облік та контроль, учет и контроль/ облік та контроль витрат, учет и контроль затрат
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясопереробні підприємства, мясоперерабатывающие предприятия
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'