Черниш Л.М., Махинько В.М.
Вплив соєво-клейковинного збагачувача на якість тіста і хліба
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Черниш Л.М., Махинько В.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 60-63.
Шифр: 36.83 УДК: 664.644 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ З/ Зб/ збагачення, обогащение/ збагачення хліба, обогащение хлеба
- Ключові слова/ К/ Кл/ кле.../ клейковина, клейковина
- Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліпшувачі хліба, улучшители хлеба
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ К/ Ко/ ком.../ комбі.../ комбіновані продукти, комбинированные продукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.644 Інша сировина для хлібобулочних виробів. Поліпшувачі борошна
|