Якубчак О.М., Таран Т.В., Мельник М.А.
Сучасні наукові підходи до якості та безпеки м'яса
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Якубчак О.М., Таран Т.В., Мельник М.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 28-32.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Аннотацiя: | Автор статті розповідає про якість та безпеку м'ясних продуктів, що дозволяє виготовляти вироби, піддаючи їх мінімальній технологічній обробці. | Є складовою частиною документа: Безпека життєдіяльності
| Назва головного документа: | Безпека життєдіяльності |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа
|