Хранение и переработка зерна
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2016 Мiсце видання: К.
Мова: Російська Обсяг: 64 с.
Шифр: 36.82 УДК: 664.6/.7 ББК: 36.82
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
- Фалендиш Н.О.,Янюк Т.І., Бадрук Ю.В. Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні. - С. 55-57.
- Лакіза О.В., Сапай А.С. Вплив теплової обробки олійної сировини на якість комбікормів. - С. 58-62.
- Панкратов Г.Н., Мелешкина Е.П., Кандроков Р.Х., Витол И.С. Новые сотра тритикалевой муки и их технологические свойства. - С. 46-50.
- Лакыза О.В., Сидорчук Л.В. Особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів з додаванням продуктів переробки зерна кукурудзи. - С. 52-55.
- Зверев С.В., Кандроков Р.Х. Переработка зерна узколистного люпина в крупу и муку. - С. 50-52.
- Острогляд А.А., Чернишук Т.П., Кошулько В.С. Технологічні прийоми зберігання зерна та їхні особливості. - С. 42-44.
- Эффективные технические решения в технологии двухстадийной сушки зерна. - С. 39-41.
Теми документа
|