Бальников А.А.
Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и повышения прибыльности свиноводства
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бальников А.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-48.
УДК: 338.439.4:637.513.8 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Тваринництво сьогодні
| Назва головного документа: | Тваринництво сьогодні |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість туш, качество туш
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ С/ Ск/ скл.../ склад, склад/ склад свинини, состав свинины
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.4 Виробництво продовольства
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.18 Розбирання туш
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|