укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Крепче крепкого. О пивоварне Schorschbrau и 57-градусном пиве
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 44-47.
Шифр:
36.87
УДК:
663.4
ББК:
36.876
Є складовою частиною документа:
Пиво. Технологии и инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Пиво. Технологии и инновации
Дата видання головного документа
:
2016/2017
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.4 Пиво. Пивоваріння. Солодопророщення
Ключові слова/ П/ Пи/ пиво, пиво
Ключові слова/ П/ Пи/ пиво, пиво/ пивоваріння, пивоварение
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.876 Пивоваріння
Ключові слова/ П/ Пи/ пиво, пиво/ пивоварна промисловість, пивоваренная промышленность
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'